Naar inhoud

HOOFDVERPLEEGKUNDIGE of MULTIFUNCTIONEEL TEAMCOACH

Het WZC Immaculata is op zoek naar een hoofdverpleegkundige of multifunctioneel teamcoach B(V)

Talent voor de functie:

Je hebt het vermogen om WETEN om te zetten in DOEN. Alleen teamleiders hebben invloed op prestaties van medewerkers. “Weten” omzetten in “doen” is dé sleutel om klanttevredenheid te doen stijgen. Jij kan biografisch gericht woonzorg coördineren voor een groep van ca. 30 bewoners, op een door de klant gewenst ritme. Jij kan teamleden stimuleren zich te focussen op de essentie van onze dienstverlening in een open en dynamisch organisatiemodel. Hiertoe begeleid je teamleden in het plannen en monitoren van eigen teamtaken. Een zichzelf organiserend team leidt tot verhoogde kwaliteit in klantgericht werken.

Vereiste studies:

Houder zijn van ten minste een bachelor diploma in een zorg- of welzijnsdomein én van een postgraduaat of navorming in leiderschap (al dan niet in zorg) van minimum 200 lesuren

of bereid zijn een getuigschrift te behalen binnen een termijn van maximum 4 jaar na de aanstelling. (behalve voor houders van het diploma van licentiaat in de medisch sociale wetenschappen richting beleid in de zorgverlening of verpleegwetenschap)

Minimum: bachelor diploma in zorg of welzijnsdomein:

licentiaat of master psychologie of gerontologie,

graduaat, bachelor, licentiaat of master logopedie of orthopedagogie of psychomotoriek of

graduaat, bachelor of master verpleegkunde

graduaat, licentiaat of master kinesitherapie,

graduaat of bachelor in ergotherapie of arbeidstherapie of readaptatiewetenschappen of dieetleer of psychologisch assistent en gelijkgestelden, of sociaal werker of sociale gezondheidszorg, maatschappelijk verpleegkundige, gezinswetenschappen, opvoeder

bachelor in de mondzorg

Wat bieden wij:

  • Bij voorkeur voltijds: samen te stellen in overleg, met focus op multifunctioneel leiderschap in 24u woonzorg, op het ritme van de bewoner, met regelmatige klantencontacten en ontwikkeling van samenwerkingskunde.
  • werkuren van 08.00 uur tot 16.06 uur van maandag t/m vrijdag
  • Loon volgens barema
  • Maaltijdcheques van 8 euro
  • Hospitalisatieverzekering
  • Fietsvergoeding en volledige terugbetaling openbaar vervoer woon-werkverkeer
  • Werken in een moderne infrastructuur.

Selectieprocedure:

Voor specifiek personeel dat wordt ingezet om tegemoet te komen aan o.a. de reglementering personeelsnormen opgelegd door hogere, subsidiërende of erkennende overheid, bestaat elke selectie uit minstens één selectietechniek nl. een gestructureerd interview.

  • - algemene ontwikkeling en persoonlijkheid
  • - visie en praktijk rond leiderschap
  • - evaluatie van de overeenstemming van het profiel van de kandidaat, met de specifieke vereisten van de functie, evenals van zijn motivatie en van zijn interesse voor het werkterrein.

Preselectie op basis van CV, motivatiebrief en diploma.

Hoe solliciteren?

Richt voor 30-11-2020 uw kandidatuur met uw motivatiebrief, CV en kopie van het vereiste diploma naar:

WZC Immaculata, t.a.v. mevr. Myriam Claus, directeur woonzorgbeleid, Oude Godstraat 110 – 2650 Edegem of via e-mail personeel@wznedegem.be .

Praktisch

Woonzorgcentrum Immaculata

Oude-Godstraat 110
Tel: 03 450 84 00
Fax: 03 450 84 50
E-mail: immaculata@wznedegem.be


Aanverwante thema's