Naar inhoud

Zorgkundige dagdienst (selectie)

Het WZC Immaculata organiseert een selectie voor zorgkundigen (niveau C en D) - “contracten voor onbepaalde duur” – met werfreserve voor 1 jaar.

 

Wat verwachten wij:

Multidisciplinair samenwerken aan een uniek woonzorgcentrum waar gastvrije zorg voor bewoners een memorabele belevenis wordt voor de hele familie.

 

Vereiste studies:

Voldoen aan de kwalificatievereisten voor verzorgende personeelsleden in de rusthuizen in het kader van de RIZIV-reglementering

  • Visum voor zorgkundigen vereist.

 

Wat bieden wij:

  • deeltijdse tewerkstelling
  • vaste teams met goede werksfeer
  • dienstregeling via cyclisch rooster (1 op 3 weekends), late diensten tot maximum 21.00 uur
  • verloning volgens barema’s openbare besturen
  • extra legale voordelen: maaltijdcheques, eco-vergoeding, gratis hospitalisatieverzekering, terugbetaling openbaar vervoer woonwerkverkeer

 

Selectie:

De selectie gaat door op maandag 23 april 2018 in WZC Immaculata en zal bestaan uit een schriftelijk onderdeel en een gestructureerd interview.

 

 

Hoe solliciteren?

Richt uw kandidatuur uiterlijk maandag 16-04-2018 met uw motivatiebrief, CV en kopie van het vereiste diploma en visum voor zorgkundige aan:

Woonzorgnetwerk Edegem, t.a.v. Myriam Claus, directeur woonzorgbeleid, Oude Godstraat 110 – 2650 Edegem of via e-mail immaculata@wznedegem.be.

 

Voor bijkomende informatie kan u contact opnemen met dhr. Hans Van Braeckel, coördinerend hoofdverpleegkundige, tel. 03 450 84 00;

Praktisch

Woonzorgcentrum Immaculata

Oude-Godstraat 110
Tel: 03 450 84 00
Fax: 03 450 84 50
E-mail: immaculata@wznedegem.be


Aanverwante thema's