Naar inhoud
  • RSS
Nieuwsoverzicht

Activiteiten oktober dienstencentrum Den Appel

voorblad oktober

Beste bezoekers van Den Appel,

“ Wat doet het elke keer deugd om naar het dienstencentrum te komen”, dat horen we hier klinken. En daar zijn we blij om. Computerles, handwerk, samen eten,... maar vooral: elkaar ontmoeten. Het is een bevreemde situatie en het contact verloopt op een andere manier, daar we ons uiteraard aan de strenge veiligheidsmaatregelen houden, maar toch!  Even de benen strekken en buiten komen, het breken van de dag, een gezellige babbel met iemand of een leuke activiteit, meer is er soms niet nodig om de batterijen op te laden. We hopen jullie allemaal toch een keertje terug te zien. Om al maar te zeggen: we missen jullie!

We zijn er ons ook bewust van dat deze situatie niet gemakkelijk is en gepaard kan gaan met angst en/of onzekerheid. Durf je nog niet tot hier te komen en heb je een vraag of een probleem, bel ons gerust! We horen je graag.


Oktober, we zetten enkele activiteiten in de kijker:

* WORKSHOP BASIS DIGITAAL BANKIEREN: leer hoe je je digitaal aanmeldt op de website van je bank en hoe je een overschrijving uitvoert.

* MANTELZORG: kom ontspannen tijdens een FIKA-moment of neem deel aan de informatiesessie van de vrederechter?

In bijlage vind je het maandprogramma van oktober met alle informatie over bovenstaande activiteiten en nog zoveel meer.                       

We hopen je graag te ontmoeten in het dienstencentrum. Tot de volgende keer?

                                         Jouw lach maakt mijn dag! 

Ilde Vander Velpen
Centrumleider

Dienstencentrum Den Appel
Oude Godsstraat 110, 2650 Edegem -  03/450.84.00
dienstencentrum@wznedegem.be

 

Datum van het bericht: woensdag 30 september 2020