Naar inhoud
  • RSS
Nieuwsoverzicht

UPDATE 27/04/2020: Alle personeelsleden testten negatief

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
corona

Vorige donderdag 23 april 2020 werden 220 personeelsleden getest op het Covid-19-virus. Dat werd in de vorige nieuwsbrief medegedeeld. In totaal werden 219 van de 220 tests correct uitgevoerd. Eén test bleek van mindere kwaliteit en wordt opnieuw uitgevoerd. 

We zijn zeer tevreden dat we het volgende kunnen melden. 

We zijn zeer tevreden dat we het volgende kunnen melden. 

Alle personeelsleden testten negatief!!!

WZC Immaculata is bij personeelsleden en residenten nog steeds CORONA-vrij!!!

We blijven doorzetten op onze manier

De manier waarop we werken, zorgt er duidelijk voor dat de epidemie in ons woonzorgcentrum niet zomaar een vrijgeleide krijgt. 

Elke dag blijven we actief inzetten op preventie en handhygiëne. Onze medewerkers zijn overtuigd van hun doel: jouw familielid helpen.

Iedereen is zich bewust van zijn/haar taak binnen de zorgsector en houdt zich in het dagelijkse leven aan de regels van de overheid en de directie. 

Hoop doet leven!

De nieuwe persconferentie van de nationale veiligheidsraad gaf geen extra uitleg over de woonzorgcentra. Toch is er steeds meer hoop dat we binnenkort enkele dingen mogen versoepelen. We begrijpen dat het voor veel familieleden lang begint te duren.

Momenteel zijn we bezig met het creëren van een plan voor het moment dat we bezoek kunnen en mogen ontvangen. Net als alle zaken proberen we dit zo concreet mogelijk uit te werken. We nemen geen risico's. 

Daarom blijft Wzc Immaculata dus nog steeds gesloten voor extern publiek. 

Datum van het bericht: maandag 27 april 2020