Naar inhoud
  • RSS
Nieuwsoverzicht

Zintuiglijke wandeling

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
wandelbrochure

Kijk jij ook uit naar die zomerse dagen? Heerlijk weer, een drankje aan Bar Caravan of het terras van café Klets- kop?  Zin in een leuke wandeling? Wij hebben alvast leuke tips voor u gebundeld in onze wandelbrochure.

Kijk jij ook uit naar die zomerse dagen? Heerlijk weer, een drankje aan Bar Caravan of het terras van café Klets- kop. Genieten van het zonnetje of verkoeling zoeken onder een boom terwijl de vogeltjes fluiten en de geitjes rondhuppelen? Eén adres: in onze tuin is het heerlijk vertoeven!

Maar ook op wandelafstand van Immaculata valt heel wat te ontdekken. Maak een mooie wandeling doorheen het fort V, kuier langs charmante huisjes in de ’leikes’, beleef je tweede jeugd in ‘t Meihof of volg het reilen en zeilen in de volkstuintjes met vergeten groenten!

We stellen in deze brochure enkele routes voor, geven tips, wist– je– datjes en prikkelen graag jullie zintuigen! Geniet en sta even stil bij wat je ziet, hoort, voelt, ruikt en proeft.

De brochures kan u vinden aan de burenmuren, het onthaal en in de cafetaria.  U mag deze na gebruik altijd terug leggen. 

Veel plezier

Datum van het bericht: vrijdag 14 juli 2017