Naar inhoud
  • RSS
Nieuwsoverzicht

Opening Café Klets-kop

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
Klets-kop

Op 29 juni werd Café Aster omgetoverd naar Café Klets-kop, een zorghoreca met bijzondere aandacht voor bewoners met kauw- en slikproblemen of diabetici.

Food for Fun - Café Kletskop

Om verrassend te blijven en de mijlpaal van het 140- jarig bestaan te vieren wil WZC Immaculata haar huidige café innoveren naar een gastvrijheids- en horecaconcept, zowel voor de bewoners al de bezoekers van het café.  We vonden een partner in de afdeling Food Design van de HAS-hogeschool – Den Bosch (NL) om dit uit te werken.  We sloegen augustus 2016 de handen in elkaar.

De opdracht was niet eenvoudig.  “Ontwikkel een nieuw concept voor Café Aster dat berust op sfeer, beleving, emotie, gevoel en gezelligheid.  Zorg voor een totaalbeleving waarbij alle zintuigen geprikkeld worden: geur, smaak, gevoel en zicht.  Daarnaast moet het concept zich ook richten op onze bijzondere woongroepen o.a.. bewoners met kauw- en slikproblemen.

Nu is het concept klaar. Café Aster wordt omgevormd tot Café Klets-kop.

Het wordt een plaats waar gastvrijheid en beleving centraal staan.  Een café dat warmte en gezelligheid uitstraalt.  Het wordt een café waar je kan kletsen bij een tas koffie met speciale toppings, kan genieten van theebloemen en kan proeven van unieke snacks.  Het wordt de eerste zorghoreca waar ook bewoners met kauw- en slikproblemen of diabetici aan bod komen en kunnen genieten van een voor hen op maat gemaakte snack.

 

Datum van het bericht: donderdag 06 juli 2017