Naar inhoud

Dienstencentrum Den Appel

Dienstencentrum Den Appel is een bruisende ontmoetingsplaats voor alle inwoners van Edegem. We brengen een gevarieerd aanbod van zinvolle activiteiten en dienstverlening, waarbij zowel actieve senioren als beginnend zorgbehoevenden hun gading vinden.
Den Appel organiseert haar activiteiten en dienstverlening op maat om zelfzorg en mantelzorg te ondersteunen zodat ze mensen kunnen helpen zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Je kan hier ook steeds terecht met vragen over thuiszorg (poetshulp, gezinszorg, vervoer op maat, warme maaltijden aan huis en personenalarmsysteem). 

Iedere werkdag kan je ook terecht in ons Café Den Appel om te pauzeren met een lekkere tas koffie of uit te blazen met een welverdiend pintje. Je kan er ook gezellig een gezelschapsspel spelen, de krant lezen of om een partijtje biljarten.
In restaurant Den Appel kan je terecht voor een lekkere driegangenmaaltijd of een broodje. Meer informatie is hieronder terug te vinden in de activiteitenbrochure en de menukaart. Is de menukaart moeilijk leesbaar? Kom er dan gerust eentje met grote letters halen in het bureau van het dienstencentrum.

Ben jij ook gebeten?
Spring gerust even binnen om kennis te maken met het aanbod van Den Appel en de andere thuiszorgdiensten. Wie weet ontmoet je hier binnenkort een oude bekende of ontstaan er nieuwe vriendschappen.

Dienstgerelateerde onderwerpen

Praktisch

Dienstencentrum Den Appel

Oude-Godstraat 110
2650 Edegem


Tel:  03 450 84 00
E-mail

Openingstijden

Den Appel is alle werkdagen open van 10 tot 16.30 uur.

Café Den Appel is alle werkdagen open van 13.30 tot 16.30 uur.

Restaurant Den Appel is alle werkdagen open van 11.30 uur tot 13.30 uur.

Aanverwante thema's